Aarhus Universitets segl

Internationale samarbejdspartnere

Menachem Fisch er Joseph and Ceil Mazer professor emeritus i historie og videnskabsfilosofi, leder af Center for Religious and Interreligious Studies på Tel Aviv Universitet samt Senior Fellow på Goethe Universitetet i Frankfurt, Bad Homburg ved det humanvidenskabelige forskningskollegium.

Professor i uddannelsesvidenskab ved Universitetet i Agder, Kristiansand, Norge.

Professor emeritus ved Universitetet i Chicago og Universitetet i Jerusalem.

Ali Qadir er lektor i sociologi ved det samfundsvidenskabelige fakultet på Universitetet i Tampere (Finland) samt præsident for det Canadiske Center for the Study of Gender, Religion, and Culture (GRC). Ali Qadir er desuden docent ved Svenska social- och kommunalhögskolan på Universitetet i Helsinki (Finland). 

Tatiana Tiaynen-Qadir er forsker, underviser og forfatter med en Ph.d. i social antropologi og en Ph.d. i historie. Tatiana Tiaynen-Qadir er vicepræsident for det Canadiske Center for the Study of Gender, Religion, and Culture (GRC).

Professor emeritus samt grundlægger og leder af The Academy of World Religions ved Universitetet i Hamburg.

Martin Buber professor i jødisk tænkning og filosofi samt leder af The Buber-Rosenzweig-Institute for Modern and Contemporary Jewish Intellectual and Cultural History ved Goethe Universitetet i Frankfurt am Main.