Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Iværksættermiljø for studerende i IT-Byen Katrinebjerg

HatchIT Lab er et lokalt studenter-iværksættermiljø, der er tæt knyttet til IT-forsknings- og uddannelsesaktiviteter på Aarhus Universitet i IT-byen Katrinebjerg.

Studerende på studieretningerne Datalogi og IT-produktudvikling der ønsker at starte egen virksomhed inden for IT, elektronik, software og produktudvikling, kan i HatchIT Lab undersøge, modne og udvikle deres idé i et miljø hvor sammen med andre studenter start-ups. 

Studerende har mulighed for at søge om optagelse i HatchIT Lab i sidste halvdel af deres kandidatuddannelse.

Alle studerende på Institut for Datalogi har mulighed for at ansøge om en plads i HatchIT Lab. Læs mere om hvordan du kommer i gang her og find ansøgsøgningsskema her.

Målsætning

HatchIT Lab skal bidrage til grundlaget for innovation mellem studerende og virksomheder på Katrinebjerg. Som åbent innovationsmiljø for it-studerende understøtter HatchIT Lab indbyrdes videndeling og erfaringsudveksling mellem studerende, startups, iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt  veletablerede og internationale virksomheder i it-branchen.

HatchIT Lab understøtter dermed et fælles partnerskab for samarbejde mellem it-branchens aktører lokalt på Katrinebjerg: Studerende, forskere, virksomheder, kommuner, regioner og interesseorganisationer. Indsatsen koordineres med andre erhvervsfremmeinitiativer med fokus på at skabe  vækst i den enkelte virksomhed.

 

Hatch-It Lab skal

  • Tegne en tydeligere profil af de studerendes kompetencer og på iværksætterpotentialet på it-området i IT-Byen i Aarhus.
  • Indkredse synergierne og potentialet i et samarbejde mellem studerendes start-ups og industrien.

Baggrund

HatchIT Lab er rettet mod at styrke det samlede miljø inden for studenter IT-iværksætteri i Danmark ved at understøtte vækstlaget for potentielle start-ups. 1 

Kontakt os i menuen til højre for mere info information om, hvordan din virksomhed kan drage fordel af et partnerskab med HatchIT Lab.