Aarhus University Seal

AU iværksætter hub på Institut for Datalogi

 

HatchIT Lab er et af de fem lokale iværksætterfællesskaber på Aarhus Universitet og er tæt knyttet til IT-forsknings- og uddannelsesaktiviteter på Institut for Datalogi, Aarhus Universitet i IT-byen Katrinebjerg.

Studerende på studieretningerne Datalogi og IT-produktudvikling der ønsker at starte egen virksomhed kan ansøge om en plads i HatchIT Lab hvor de kan undersøge og udvikle deres idé i et miljø hvor sammen med andre studenter start-ups. Læs mere om hvordan du kommer i gang her og find ansøgsøgningsskema her.

HatchIT Lab er en del af AU's fælles studenteriværksætter miljø 'The Kitchen'.

 

Målsætning

HatchIT Lab har som mål at bidrage til grundlaget for innovation mellem studerende, forskere og virksomheder i IT-Byen Katrinebjerg. Som åbent innovationsmiljø understøtter HatchIT Lab indbyrdes videndeling og erfaringsudveksling mellem studerende, startups, iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt veletablerede og internationale virksomheder i it-branchen.

HatchIT Lab understøtter dermed et fælles partnerskab for samarbejde mellem it-branchens aktører lokalt på Katrinebjerg: Studerende, forskere, virksomheder, kommuner, regioner og interesseorganisationer. Indsatsen koordineres med andre erhvervsfremmeinitiativer på AU med fokus på at skabe vækst i den enkelte virksomhed.

 

Baggrund

HatchIT Lab er rettet mod at styrke det samlede miljø inden for studenter iværksætteri på Aarhus Universitet i Danmark ved at understøtte vækstlaget for potentielle start-ups. 

Kontakt os for mere info information om mulighederne for at blive en del afHatchIT Lab eller hvordan din virksomhed kan drage fordel af et samarbejde med HatchIT Lab på Institut for Datalogi, Aarhus Universitet.


Kontakt os

Søg om en plads i HatchIT Lab

Studerende på Institut for Datalogi kan ansøge om en plads i HatchIT Lab.

Download HatchItLab lifecycle 

Download HatcItLab ansøgningsformular

HatchIT residents 2022

iKeyPass: (Computer Science/student)

Entrae: (IT-Product Development/student)

Lightr: (IT-Product Development/student alumni)

Coana Tech (Computer Science/research)

Former Hatchers

INVEXT

Recoon

protofi

Zeppelin Studios

Ceptu (Fieldsense)

Abrella

Relion (Workfeed)

montem

CopeIt

BioRemind