Aarhus University Seal

Do you know sexism

Ny podcast med fokus på sexisme og sexistiske krænkelser i universitetsverdenen

Illustration of mouths and speech bubbles including the text "Do you know sexism"

DO YOU KNOW SEXISM

Det er navnet på sommerens vigtigste podcast. Du finder den I alle de podcastapp, hvor du normal henter lyd. 
 
Det er en podcast til jer alle sammen. Til alle jer der undrer jer og stiller spørgsmåltegn ved, om I har oplevet sexisme på egen krop eller været vidne til det. Til alle ledere der har brug for input til håndtering af sexisme når det opstår, men også hvordan vi begrænser sexisme. 
 
I denne podcast kan du få al den viden du mangler om emnet. Og du kan møde en lang række af de eksperter, som ved mest om emnet i Danmark og Norden. 
 
Det er forfatterne bag bogen ‘Sexism in Danish Higher Education and Research’ som er initiativtager til podcastserien. De har alle et ønske om at sætte fornyet fokus på problemet med sexistisk adfærd på de danske universiteter.

Tak for samarbejdet til Sara Louise Muhr, Mie Plotnikof, Ana Maria Munar, Copenhagen Business School, Jo Krøjer, Roskilde University, Københavns Universitet - University of Copenhagen, @Evasophiasmyers, Lea Skewes, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet. Og tak til jer der gæstede os i studiet på Frederiksberg Liisa Husu, Thomas Thorsøe og Camilla Gregersen

Tak podcastproducer og vært Trine Askholm og til Freia Marie Dam Sands for klip, jinglen og redaktionelt samarbejde.