Bliv en del af holdet!

Aarhus Universitets første satellit, Delphini-1, blev udsendt fra den Internationale Rumstation, ISS, den 31. januar 2019 i en bane ca. 400 km over havoverfladen. Missionens levetid forventes at være indtil ca. 2022.

• Har du lyst til at være med til at styre satelliten via vores "ground station" og vores kontrolrum?
  • Du kan være med til at bestemme hvad vi skal bruge satellitten til, sende kommandoer til den og hente data fra den.
  • Du kan også lave projekter og få ECTS point.

Hvis du vil vide lidt mere eller møde en fra det nuværende hold så kontakt:

Mads Fredslund Andersen: madsfa@phys.au.dk eller Karsten Brogaard: kfb@phys.au.dk

Hvad kan du bruge det til?

Hvis du ikke synes det er nok i sig selv, at være del af en rummission og være operatør i mission control, så kan du også bruge det til at booste dit CV til fremtidige jobmuligheder.

Du bliver en del af et team, som arbejder tæt og får lov til at præge missions fremtid og udformning.

Det kan være en god indgangsvinkel til små studieprojekter, hvor du kan få ECTS point i henhold til omfanget.

Du møder andre studerende fra forskellige årgange.

Hvad skal du gøre?

Hvis du gerne vil være en del af "Delphini-1 mission control", så hent og udfyld nedenstående formular og send den udfyldte formular til Mads Fredslund Andersen, madsfa@phys.au.dk og Karsten Brogaard kfb@phys.au.dk

Du må gerne have lidt erfaring med linux/ubuntu og være interesseret i programmering. Dette er dog ikke et krav. Du skal som minimum være på dit 3. semester på studiet og gerne 4. eller 5. semester.

Formular - PDF

Formular - doc

Du vil hurtigst muligt få besked hvis du kan blive en del af holdet.