Become a Volunteer

Bliv frivillig dataindsamler for rethinkIMPACTS 2017

rethinkIMPACTS 2017 vil i løbet af kulturhovedstadsåret - i tillæg til mange andre undersøgelser - foretage en række publikumsundersøgelser af både Mega Events, Fuldmånebegivenheder og de mange øvrige events. Vi kommer rundt i hele regionen for at undersøge, hvordan borgerne oplever at tage del i de mange Aarhus 2017-events. 

Til dette formål har vi løbende brug for en række frivillige, som kan hjælpe os med at indsamle data om publikums oplevelse af de mange Aarhus 2017-events rundt omkring i regionen. Læs mere om kommende opgaver her.

Hvad går opgaven ud på?
Som frivillig dataindsamler er du ”i marken” ved udvalgte events. Her er din opgave at få publikum til deltage i en spørgeskemaundersøgelse om deres oplevelse af arrangementet – de skal ikke svare på stedet, så et telefonnummer eller en e-mailadresse er alt, hvad vi behøver. Vi bruger iPads som indsamlingsredskab og sørger selvfølgelig for en grundig introduktion – indsamlingerne bliver desuden gennemført sammen med en koordinerende medarbejder fra rethinkIMPACTS 2017.

Hvem er du?
Du er måske studerende, efterlønner eller pensionist – eller bare en person med overskud til at give en hjælpende hånd i ny og næ. Det vigtigste er, at du er imødekommende af sind og har mod på at henvende dig til fremmede mennesker – primært på dansk, men eftersom der i løbet af året også forventes en del turister, gør det heller ikke noget, hvis du ikke er bange for at slå over i gebrokken engelsk.

Hvad får du ud af det?
Du får muligheden for at opleve en masse Aarhus 2017-events på en anderledes måde, samtidig med at du opbygger erfaring med at gennemføre kvantitative publikumsundersøgelser ved kulturelle events.

Alle frivillige tilbydes en Aarhus 2017-souvenir – derudover vil der ved nogle events være visse andre goder (oftest fribilletter) tilknyttet rollen som frivillig. Desuden vil der ved de fleste arrangementer være forplejning – og ved events ude i regionen vil vi i nogle tilfælde kunne være behjælpelig med transport.

Tilmeld dig nu
Hvis du har lyst til at hjælpe os med at indsamle data om publikums oplevelse af forskellige Aarhus 2017-events, kan du søge om medlemskab i vores Facebook-gruppe, hvor den primære kommunikation samt tilmelding til konkrete opgaver foregår.

Kontakt gerne projektkoordinator Christina Godsk Mogensen for mere information.